Care este cel mai bun firewall?

1.) Incercand sa va ajut sa gasiti cel mai bun Firewall gratuit pentru Windows 7, Vista si XP, de 32 si respectiv,  de 64 de biti, astazi am sa va prezint COMODO Firewall; fara nici un fel de indoiala, unul din titanii incotestabili ai momentului la categoria “software de securitate”.

 

COMODO Firewall este una din solutiile de protectie de tip Firewall demne sa inlocuiasca produsul Windows Firewall (Creat de Microsoft si instalat implicit in sistemele de operare Windows). Mai pe intelesul tuturor, COMODO Firewall este un program ce ne permite sa asiguram sistemul impotriva atacurilor provenite din Internet sau chiar din reteaua la care suntem conectati.

Ce aleg ?!?

Daca vrei un Firewall pur si simplu care sa controleze conexiunile aplicatiilor si sa respinga atacurile provenite din exterior, atungi modul “Firewall Only” ti se potriveste cel mai bine. Daca vrei sa beneficiezi de o protectie inteligenta care sa  stie sa reactioneze la cele mai cunoscute tertipuri utilizate de malware pentru a pacali solutiile Firewall, atunci iti recomand ce-a de-a doua varianta, respectiv, “Firewall with Optimum Proactive Defense“. Daca vrei si mai mult poti opta pentru modalitatea “Firewall with Maximum Proactive Defence“; in acest mod COMODO Firewall iti va proteja sistemul in totalitate fata de toate tipurile de atacuri cunoscute.

Deci este un Firewall foarte bun iar combinatia cu Comodo Antivirus este mult mai buna.

Eu folosesc ca antivirus Norton Internet Security 2012+Comodo Firewall=securitate foarte mare si grad foarte scazut circa 20% de infectare a calculatorului.

Pentru a descarca COMODO FIREWALL clic aici

COMODO ANTIVIRUS clic aici

Anunțuri